OBĚDOVÉ MENU

Speciality týdne

Hrstková polévka

KČ 55

Halušky s bryndzou a vypečenou slaninkou

KČ 155

Hovězí stroganoff, dušená rýže

KČ 175

Peciválky (domáci vdolečky)

KČ 155

Předkrmy

Tradiční Kulajda

KČ 95

Hovězí vývar se špekovým knedlíčkem

KČ 85

Studená polévka s rajčaty a petrželkovým olejem

KČ 85

Salátek z řepy a rukoly s krémovým kozím sýrem a lískovými oříšky, jablečný dresink

KČ 135

Listový salátek se zeleninou a uzenými bříšky z lososa, makový dresink

KČ 145

Salátek z mladého špenátu s jahodami a piniovými oříšky, balzamiková redukce

KČ 135

Hlavní jídla

Pečený bůček na houbách, tarhoňa s lanýžovým olejem a bylinkami

KČ 330

Konfitované kachní stehno, červené zelí s fíky, tvarohové nočky a kachní jus

KČ 350

Pečený pstruh na másle a bylinkách s lehkým salátkem, citron

KČ 420

Candát s kroupovým rizotem, citrusovo-máslová omáčka a koprový olej

KČ 330

Hovězí Twisted Fig Burger, hranolky a domácí salsa

KČ 290

Dezerty

Borůvková pěna s čokoládovou hlínou a ovocem

KČ 120

Hrušková žemlovka s mandlemi a vanilkovou omáčkou

KČ 160

Krupicové Flameri s ostružinami a pistáciovou drobenkou

KČ 140

* Informace o alergenech v pokrmech jsou dostuplné na vyžádání u obsluhy restaurace.