OBĚDOVÉ MENU

Speciality týdne

Zelná polévka s klobásou

KČ 65

Hovězí Stroganoff, rýže

KČ 190

Caesar salát

KČ 185

Domácí bublanina

KČ 60

Předkrmy

Tradiční Kulajda

KČ 95

Topinambur polévka s bramborem a lanýžem

KČ 110

Paštika z kuřecích jater, pomerančový džem, opečený kvásek, bylinkové máslo s whisky

KČ 130

Pečený květák, krémový kozí sýr a salátek s vlašskými ořechy

KČ 130

Hlavní jídla

Kuřecí souvlaki s opečeným bramborem a tzatziki

KČ 240

Dýňové rizoto s kozím sýrem a bazalkou

KČ 220

Špagety aglio olio e peperoncino

KČ 200

České speciality

Hovězí svíčková s karlovarským knedlíkem

KČ 220

Kuřecí řízek s bramborovým salátem a nakládanou zeleninou

KČ 220

Dezerty

Čokoládovo-pomerančový ganache, oříšková pralinka a Chantilly krém

KČ 140

Vanilkový Créme Brûlée, biscotti a jahodový coulis

KČ 140

Jablečný koláč s krémem Anglaise

KČ 140

* Informace o alergenech v pokrmech jsou dostuplné na vyžádání u obsluhy restaurace.